Karantinada Evde Neler Yapıyorsunuz?



Gündemin en önemli konusu ne yazık ki "Corona Virus". Yaşanılanları maalesef üzülerek ve endişeli bir şekilde takip ediyoruz. Bu durumda yetkililer ısrarlı ve haklı bir şekilde en iyi önlem olarak evde kendinizi 14 gün boyunca karantinada tutmamız gerektiğini ısrarlı bir şekilde belirtmesidir. Bu önleme ciddi bir şekilde uymanızı ve gerekmedikçe evden çıkmamanızı size tavsiye ediyorum. 

                                                 

  Bu karantina sürecinde eminim hepimiz evde yapacak bir şeyler bulmaya çalışıyoruz. İşte bu yazımı sizden evde yapabileceğimiz aktiviteler konusunda önerileriniz almak için paylaşıyorum. Evet şimdi herkesi yoruma bekliyorum. " Evde bu karantina sürecinde vakit geçirmek için ne önerirsiniz? "



Yorumlar

  1. Bol bol kitap okuyun en iyi tavsiye ��

    YanıtlaSil
  2. Ders çalışmam gerekiyor maalesef

    YanıtlaSil
  3. Bir hocamız”insan bazen akışına göre haraket etmeli” temalı bir konuşma yapmıştı bize.
    Size coronalı günlerdeki tavsiyem şu: akışına göre haraket edin arkadaşlar. Akustik şarkı dinlerken bir anda kendinizi türkü dinlerken bulun, anatomi çizerken bir anda kendinizi imgesel çizerken bulun... akışına göre haraket edince karşınıza çıkan tevafuklar o kadar hayret edici oluyor ki...bir de sürekli kendinizi bir kalıba uydurmak yorucu oluyor. Sürekli kesmeniz gereken yeni dallar uzuyor körpe gövdemizden.
    Bir de bu günlerde içimize dönmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum(aramızda hiç içinden çıkamayanlar vardır belki. Selam bende senin gibiyim😊) kendinize soru sorun bol bol arkadaşlar. Alın kendinizi karşınıza sorun: senin ne derdin var anlat, ölümden korktun mu anlat, hayatta iz bıraktın mı hiç anlat, hiç gerçekten sevdin mi anlat...
    Kendime”içime sorulması gereken sorular” listesi yapıyorum. Zaman zaman kendinize sorun arkadaşlar. Bu günlerde bol bol kendinizle vakit geçirmek için zamanınız vardır. Kendinize sorun.
    Selametle ✋🏻

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar